Kategoriarkiv: Uncategorized

Sommarträff 2021

Kära släktingar! Äntligen är sommaren här med värme och ljus, och allt ser ljusare ut! Solen lyser, sommarens kvällar är ljumma och inbjuder till sena sittningar med nära och kära. Vi är väl många som längtat efter detta, så nu passar vi på att njuta! Föreningens aktiviteter har legat nere ett bra tag nu, men… Läs mer »

Kallelse Årsmöte 25 okt 2020

Kallelse till årsmöte 2020 Hejsan igen! Tyvärr så har vi en långvarig epidemi som håller oss alla i sitt grepp och på grund av detta så förändras mycket, även för oss i föreningen. På vårt senaste styrelsemöte beslutade vi att årsmöte ska hållas den 25:e oktober, precis som tidigare utlyst. Dock med följande ändringar. Vi… Läs mer »

Sommarträff 2019

Släktföreningen Abraham Andersson i Baldringe Kära släktingar! Alla har väl hört  att tiden bara går fortare och fortare, och många känner säkert så. Det känns som vi alldeles nyligen hade vår senaste sommarträff på Johannamuseet i Skurup! Det sägs också att tiden går fort när man har roligt… tänk vad roligt vi måste ha det!… Läs mer »

Sommarträff 2018

Släktföreningen Abraham Andersson i Baldringe Hejsan alla glada släktingar! Jag hoppas solen lyser på er och att ni har möjlighet att njuta av en underbar sommar. Vilken känsla att kunna ta sin kopp kaffe på morgonen och gå ut och sätta sig. Att lyssna på fåglarnas kvitter och känna solen som börjar värma! Passa på… Läs mer »