Kallelse Årsmöte 25 okt 2020

Av | 2020-09-11

Kallelse till årsmöte 2020

Hejsan igen!

Tyvärr så har vi en långvarig epidemi som håller oss alla i sitt grepp och på grund av detta så förändras mycket, även för oss i föreningen.

På vårt senaste styrelsemöte beslutade vi att årsmöte ska hållas den 25:e oktober, precis som tidigare utlyst.

Dock med följande ändringar.

  • Vi får flytta fram Peder Lamms deltagande till ett senare tillfälle när fler kan vara delaktiga. Han kommer alltså inte till årsmötet.
  • Årsmötet kommer att ske i andra lokaler, inte Sjöbo Gästis, och inte heller med någon mat. Vi kommer att vara i Missionskyrkans Storstuga, Västra Storgatan 24 i Osby, och vi träffas där för en fika och möte klockan 14,00. Lämplig parkering är vid restaurang Borgen. Årsmötet kostar därför inget denna gång! Ni som redan betalt för årsmötet kan kontakta vår kassör på tel 070-345 20 37, för återbetalning.

Ni som är lite långväga ifrån kanske kan vara hungriga efter mötet. Vi kan då rekommendera två matställen i närheten. En Grill med hamburgare och liknande, och en familjerestaurang med lite allt möjligt, båda är på gångavstånd.

 

Anmälan till årsmötet sker på mail eller telefon senast den 16:e oktober. Med tanke på kakorna till kaffet, så får ni meddela om ni har några allergier.

info@abraham-baldringe.se eller ring ordförande på tel. 070 756 07 41.

 

Mötet kommer att vara så säkert som möjligt för er alla, är ni i riskgruppen eller vill vara extra försiktiga, så har ni vår fulla förståelse att inte delta.

Vi hoppas att styrelse, revisor, valberedning, suppleanter och tillfrågade av valberedningen har möjlighet att komma, eller att ni hör av er, så vi kan lösa det på något bra sätt.

Har ni frågor eller är mer intresserade så får ni gärna höra av er enligt ovan, så ska vi försöka lösa det.

 

Styrelsen hälsar er hjärtligt välkomna!

 


 

Detta blir också årets sista utskick.

Att skriva om julen som vi brukar göra och försöka få en julkänsla, känns fel. Vi får leva i nuet och anpassa oss!

För många, och på många sätt, så har det varit ett år som kommer att minnas och pratas om i långa tider. Mycket är negativt. Men, det gäller också att hitta det positiva. Det gäller bara att söka väl.  Som att sommaren har gett oss värme och sol, och att vi ser fram emot höstens färger i naturen. Visst finns det positiva saker även nu!

Låt oss hoppas att vi alla, med gemensamma krafter tar oss igenom denna annorlunda tid på bästa sätt och att vi kommer genom den stärkta och med en större framtidstro.

Vi har märkt att dessa tider också skapar ett ökat intresse för släktforskning, och vi välkomnar flertalet nya medlemmar i föreningen. Även ni andra kanske passar på att leta i gömmorna och hittar något spännande om släkten!

 

Det mesta har legat nere under året, även i föreningen. Kursen har inte varit igång under våren, och vi räknar med att tidigast kunna börja igen till nästa vår. Vi håller er uppdaterade om detta på Facebook och hemsidan.

Även styrelsemöten har det varit dåligt med den sista tiden. Vi har haft ett vanligt och två digitala möten 2020.

Bifogat finner ni ett inbetalningskort för medlemskap under 2021.

100:- per medlem och 25:- per extra familjemedlem. Glöm inte att ange vem ni betalar för.

Har ni eller en familjemedlem en mailadress som vi kan använda till våra utskick och som vi inte har fått, så uppskattar vi om ni vill meddela oss. Vi sparar både miljö och pengar på detta sätt!

 

Styrelsen önskar er alla en god fortsättning på året och ett gott nytt 2021!