Sommarträff 2019

Släktföreningen Abraham Andersson i Baldringe

Kära släktingar!

Alla har väl hört  att tiden bara går fortare och fortare, och många känner säkert så.
Det känns som vi alldeles nyligen hade vår senaste sommarträff på Johannamuseet i Skurup! Det sägs också att tiden går fort när man har roligt… tänk vad roligt vi måste ha det!

Årets träff kommer att vara i en fantastisk miljö på Bosjökloster Slott den 11:e augusti , https://www.bosjokloster.se/ . Skånsk kulturhistoria, utställningar, trädgårdar, park med djur, lekplatser och roddbåtar. En upplevelse för hela familjen!

Klockan 13.00 börjar vi med en sopplunch (Köttsoppa, alternativ finns!) med nybakt bröd och bordsvatten. Kaffe.

Klockan 14,00 får vi en guidad rundtur i trädgårdarna, parken, kyrkan och delar av slottet, där de berättar om Bosjöklosters snart tusenåriga historia och om dagens skötsel av byggnader, rosor, perenner och träd.

Hela området ska vara handikappvänligt!

Efter detta avslutar vi med kaffe och en Bosjöklosterkaka.

Precis som förra sommarträffen kommer styrelsen att finnas på plats om ni har frågor och synpunkter. Efter kaffet kommer vi att informera lite kort om vad som hänt under året och hur vi planerar framtiden.

Föreningen bidrar med en peng, och det kostar er 125:-/person för mat, dryck, kaffe, kaka och guidning. Pengarna sätter ni in på BG 281-1511. Är det någon som missat att betala in sin medlemsavgift eller vill bli medlem, så är det aldrig för sent. 100:- per medlem och 25:- per extra familjemedlem. Glöm inte att ange vem och vad ni betalar för!

Senast den 26:e juli vill vi ha besked och inbetalningar.

Om ni har allergier eller liknande, så maila oss eller kontakta Stefan på 070 756 07 41, så fixar vi det.

Vi ses i sommar!

Mvh
Stefan Rasmusson

www.abraham-baldringe.se info@abraham-baldringe.se

Facebook-grupp: abraham-baldringe